A cél a formánk javítása és a győzelem

A keddi, Dabas elleni Liga Kupa mérkőzés visszavágóján lép pályára felnőttcsapatunk péntek este hazai közönség előtt.

Némileg szokatlan időpontban, ezúttal 19 órától várjuk szurkolóinkat a Liga Kupa mérkőzésre az Eötvös-csarnokba, ahol – Bakó Botond vezetőedző elmondása szerint – két fontos célt tűzött ki maga elé a csapat.

– Holnap a Liga Kupa visszavágója lesz, amelyen a formánk javítása mellett egy másik fontos cél és feladatunk, hogy megnyerjük a mérkőzést. Az első meccsen az eredményt figyelmen kívül hagyva gyakorlatilag majdnem csere nélkül játszottuk le a mérkőzést, szem előtt tartva azt, hogy az adott játékosok sokat legyenek a pályán. Most, mint említettem, az is fontos tényező, hogy nyerjünk és mérkőzésről mérkőzésre az a pár ember, aki bevethető, egyre stabilabb és jobb teljesítményt tudjon nyújtani. Az a cél, hogy ezt annyira kinyújtsuk, amivel nyerni is lehet majd – emelte ki Bakó Botond vezetőedző.

– Fontos elhinniük a játékosoknak, hogy jövünk felfelé, de azt is tudom, hogy egy győzelem kell ahhoz, hogy ez teljesen világos legyen számukra – tette hozzá trénerünk.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Dabas KC VSE Liga Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzés március 2-án, pénteken 19 órától kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.