U14: beindult a nagyüzem

Hétvégén U14-es csapataink számára folytatódott a gyermekbajnokság, I. osztályú együttesünk a keleti csoport alsóházában Debrecenben folytatta a küzdelmeket, II. osztályú gárdánk Kiskunhalason vendégszerepelt, a III. osztályban szereplő orosházi csapat Szarvason lépett pályára.

Badó László régió I. osztály
Orosházi FKSE – Dabas KC VSE 17-19 (8-10)
Orosházi FKSE – Debreceni SC-SI 26-23 (13-11)

A csapat tagjai: Benkő Benedek (3 gól), Bódai Szabolcs (1), Borbély Levente (4), Bordás István (1), Dimák Balázs (2), Farkas Sándor (3), Hegedűs Márk (2), Janowszky Botond (13), Jónás Balázs, Jónás Bence (8), Nadicsán Marcell (4), Paulik Levente, Szabó Máté (2). Edző: Kovács Attila.

Jó hozzáállással a győzelem is megszületett

Kovács Attila: – Két teljesen ellentétes meccset játszottunk. Az első mérkőzésen rossz hozzáállással, gyengén kézilabdáztak a fiúk és kikaptunk. A két meccs közötti alapos fejmosás hatására aztán a második találkozón egy másik csapatot láttam a pályán és egy igen erős Debrecent múltunk felül hazai pályán. Remélem ezt a leckét megtanulják a fiúk és a második meccsen mutatott hozzáállás megmarad majd!

* * *

Badó László régió II. osztály
Tisza Volán SC – Orosházi FKSE 0-10
Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 14-27 (8-13)
A csapat tagjai: Árus Balázs, Barta Levente, Donka Valentin (1 gól), Fekete Márk (3), Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Lukács Jenő (9), Machan Zalán, Magyar Botond (1), Molnár Márkó, Molnár Viktor, Nánási Máté, Pukánszki Barna. Edző: Németh Gábor.

Melegít az Orosháza II. osztályú csapata

Németh Gábor: – Az első meccsen nem jött el az ellenfél sérülések és betegségek miatt, így 10-0-val mi kaptuk a két pontot. A második meccsen a Kecskémet ellen játszottunk és az első félidő közepéig partiban voltunk. A kötelező sorcsere után sajnos nem tudtuk tartani ezt a szintet és az ellenfél ellépett a szünetig öt góllal. A második félidőt megint jól kezdtük, de sajnos ezt ismét nem tudtuk sokáig fenntartani, így tovább nőtt a két csapat közti különbség.

* * *

Badó László régió III. osztály “A” csoport
Orosházi FKSE I. – Szentesi FKC 13-30 (7-11)
HC Szarvas – Orosházi FKSE I. 31-11 (18-6)
A csapat tagjai: Annus Roland (14 gól), Berki Máté (1), Csankovszki László, Farkas Dávid, Farkas Norbert, Gera Attila, Kuli Martin, Szemenyei Zsolt (2), Tolnai Bence (7). Edző: Mag Péter.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.