Ismét az U14-eseké volt a pálya

kidball_2Hétvégén valamennyi U14-es csapatunk pályára lépett a gyermekbajnokság keretében. I. osztályú együttesünk a keleti csoport alsóházában folytatta a küzdelmeket, II. osztályú gárdánk megszerezte első pontját a bajnokságban, de a többiek is derekasan küzdöttek.

Badó László régió I. osztály
Dabas KC VSE – Orosházi FKSE 20-16 (12-10)
Orosházi FKSE – Gyömrői KA 22-25 (10-11)

A csapat tagjai: Anda Levente, Bódai Szabolcs (2 gól), Borbély Levente (3), Dimák Balázs, Fodor Gergő, Furka Zsombor (3), Hegedűs Márk (3), Janowszky Botond (11), Jónás Balázs, Jónás Bence, Nadicsán Marcell (6), Paulik Levente, Szabó Máté (10). Edző: Németh Gábor.

Németh Gábor: – Két mérkőzést vívtunk Gyömrőn. Az első meccsen a Dabas ellen játszottunk egy végig szoros mérkőzést. 14-12-es vezetésnél több lehetőségünk is volt arra, hogy eldöntsük a találkozót, de sajnos ezzel nem tudtunk élni. Közben a beállónkat is elveszítettük egy fejen talált lövés miatt, és ez megpecsételte a sorsunkat. A második mérkőzésen a vendéglátók ellen próbáltunk meg javítani, de ahogy az első meccsen, itt is elaludtunk az elején, és az első félidő a felzárkózásról szólt. Itt is lett volna lehetősegünk arra, hogy a második félidőben több góllal ellépjünk, de ezt újfent elpuskáztuk. Ezt pedig a hazaiak kihasználták és megnyerték a meccset. Mindkét mérkőzésen az elrontott első 10 perc után felálltunk a padlóról, de a tanulsága ennek a napnak az volt, hogy nem elég visszajönni a meccsbe, azt el is kell dönteni a mi javunkra. Több ponttal elléphettünk volna üldözőinktől, de bízom a játékosaim tudásában és a visszavágókon okosabb játékkal akár a győzelmet is megszerezhetjük.

* * *

Badó László régió II. osztály
Orosházi FKSE – Pick Szeged I. 11-27 (5-13)
Orosházi FKSE – Pick Szeged II. 16-16 (6-9)
A csapat tagjai: Barta Levente, Benkő Benedek (4 gól), Bicskei Balázs, Donka Valentin (4), Fekete Márk (6), Jancsik Barnabás (3), Jancsik Bendegúz (1), Machan Zalán (1), Magyar Botond (4), Molnár Márkó (3), Nánási Máté (1), Pukánszki Barna, Virág Dávid. Edző: Kovács Attila.

Kovács Attila: – Sikerült átlépnünk egy fontos küszöböt a kettes csapatunkkal! Megszereztük az első pontunkat, és ami még ennél is fontosabb, nagyon biztató egyéni teljesítményekkel, szép csapatmunkával. Ez azért nagy szó, mert a csapat zöme maximum 1-2 éve kézilabdázik, többen pedig nyáron jöttek először edzeni. Remélem, ez a kis siker ad egy nagy löketet ezeknek a fiúknak és felgyorsul a felzárkózásuk a tapasztaltabb társaikhoz!

* * *

Badó László régió III. osztály “A” csoport
Orosházi FKSE I. – Felföldi István SE I. 8-42 (6-21)
Orosházi FKSE I. – Kondorosi KK 8-32 (5-15)
A csapat tagjai: Annus Roland (10 gól), Berki Máté (1), Farkas Dávid, Farkas Norbert, Kuli Martin (3), Szemenyei Zsolt (2), Tolnai Bence. Edző: Szelezsán János.

Badó László régió III. osztály “B” csoport
Kiskunfélegyházi HTK – Orosházi FKSE II. 26-7 (11-3)
Orosházi FKSE II. – Soltvadkerti KUSE 6-47 (2-24)
A csapat tagjai: Bordás Levente (3 gól), Csabai László (4), Molnár Imre (2), Sajtos Antal (3), Sánta Milán, Somogyvári Levente, Szpisjak Kornél (1), Takács Áron. Edző: Krátky János.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.