Tisztújítás a megyei kézilabda szövetségben

vajertamas_17A közelmúltban tartotta tisztújító közgyűlését a Békés Megyei Kézilabda Szövetség, melyen a tagság megválasztotta a BMKSZ új elnökségét és elismerte több leköszönő tisztségviselő munkáját. Egyesületünk elnöke, Vajer Tamás is fontos tisztséget kapott.

Javában zajlanak a kézilabda-bajnokságok küzdelmei, világversenyekre készülnek válogatottjaink és persze a szövetségben sem állt meg az élet. November hatodikán a Csaba Center különtermében ült össze a Békés Megyei Kézilabda Szövetség (BMKSZ) küldöttgyűlése. A gyűlésen a BMKSZ elnökségének és bizottságainak beszámolója után választották meg a küldöttek az új elnökséget.

A Fabulyáné Kovács Tímea elnök, Vajer Tamás, ifj. Benkó György, Baráth Lajos, Polgár Zoltán, Kertes István és Katona Norbert alkotta grémium, tagjai közül az NB I-es Orosházi FKSE elnökét, Vajer Tamást szakmai alelnökké, ifj. Benkó Györgyöt PR-marketing és fejlesztésekért felelős alelnökké választotta.

A tisztújítás keretében a BMKSZ elnöksége díjazta a leköszönő elnökség tagjait. Dr. Soós József részére, aki több évtizede az elnökség tagja, 2001 óta alelnöke volt, a Tiszteletbeli Alelnök címet adományozta. Buday György részére, aki szintén több évtizede végzi munkáját az elnökségben, a Tiszteletbeli Elnökségi Tag címet adományozta. További három szakembert, Nyári Mihályt, Ökrös Lászlót és Bodóczy Andrást elismerésben részesítették.

A megyei szövetség új elnöksége legközelebb december negyedikén ül össze. Ezen a találkozón – tervek szerint – hivatalosan is megköszönik a leköszönt elnökségi tagok munkáját és egyeztetnek a megyei kézilabda fejlesztési tervről, melyet december közepén mutatnak be.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.