Pont nélkül maradtunk Dabason

ball_55A házigazda Dabas ifjúsági és serdülő együttesei is a tabella élmezőnyében tanyáznak, így igen nehéz mérkőzések vártak szerdán délután az orosházi fiatalokra. Végül a papírforma győzedelmeskedett.

Dabas KC VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 43-30 (22-14)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Dabas, 65 néző. V.: Acsai, Csorba. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Mihály 5, Zvolenszki 13, Sütő 1, Andrikó 2, Kiss Axel 5, Deák 2, Kiss Alex 2, Bojtor, Kollár, Wágner L., Garai, Varga K. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 5/5.

Pásztor István: – Ismét egy negatív eredménnyel tértünk haza, nagyon elengedtük az első félidőben a hazai csapatot. Tíz perc alatt tizenkét lerohanásból nyolc gólt tudtak szerezni. Mire felébredtünk, tetemes előnyre tett szert az ellenfél az eladott labdáinkból és a pontatlan lövéseinket követően. Nagyon sokat kell javulnunk ebben, és a védelemnek abban a fázisában is, amikor az ütközések bekövetkeznek. Sajnos a megállító faultjaink hiányoznak, ezáltal a továbbjátszásokból könnyű gólokat kaptunk. Bízom benne, hogy utolsó meccsünk után egy kis pihenést és az alapozást követően a tavaszi szezont sokkal határozottabban és megfontoltabban tudjuk kezdeni.

* * *

Dabas KC VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 28-20 (15-11)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Dabas, 50 néző. V.: Acsai, Csorba. Orosháza: Mészáros, Opavszki (kapusok), Eperjesi, Varga K. 5, Patakfalvi 2, Nadicsán, Jónás Bence 1, Janowszky B. 2, Szemenyei 3, Szabó D. 2, Szabó A. 1, Göcsei, Garai 3, Szabó M., Hegedűs 1. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 4/2.

Héjja Ádám: – Sajnos az egyik legnagyobb probléma az volt, hogy rajtam kívül szinte senki nem hitte el, hogy a második helyen álló Dabas ellen lehet esélyünk. A játékosok többsége úgy is állt a játékhoz. Ha az elmúlt két mérkőzésen mutatott akarásunkat és a harciasságunkat nyújtjuk a pályán, akkor minden esélyünk meg lett volna a győzelemre. A fiúknak el kell hinniük, hogy akármelyik csapat ellen van esélyük, mert ha koncentrálnak és hajtanak a pályán, bárki ellen felveszik a versenyt.

Folytatás december 10-én, vasárnap 14:00 (serdülő), illetve 16:00 órakor (ifjúsági) a Pick Szeged csapata ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.