Konkoly Csaba győzelemre készül

konkolycsabaA B.Braun Gyöngyös együtteséből Konkoly Csaba vezetőedző és Urbán Egon jobbszélső nyilatkozott a pénteki, Orosháza elleni bajnoki találkozó kapcsán a mátraaljai klub honlapján.

Hatalmas szüksége van a B.Braun Gyöngyösnek egy győzelemre, a bajnokságban eddig csak a váci szezonnyitányon sikerült két pontot szerezniük, ezen kívül a Budakalász elleni hazai mérkőzésen gyűjtöttek egy egységet, a többi meccsen alulmaradtak. Konkoly Csaba vezetőedző abban bízik, hogy most végre sikerül megtörniük a jeget.

– Hatalmas elánnal készülünk a pénteki mérkőzésre, nem is gondolkodunk más forgatókönyvben, csak a győzelemben. Bízom benne, hogy most végre kijön a lépés, és mindenki képes lesz a legjobbját nyújtani. Eddig ez sajnos nem jött össze, de keményen dolgozunk, aminek meg kell, hogy legyen az eredménye.

Az Orosházával szemben van törleszteni valójuk, tavaly ugyanis nem csak idegenben, de hazai pályán is vereséget szenvedtek tőlünk. Az idei szezonban az OFKSE a Csurgó és a Cegléd legyőzése, valamint az FTC ellen elért döntetlen révén, tizenegy mérkőzésen öt pontot gyűjtött, kettővel többet, mint a Gyöngyös. Az Orosháza egy pozícióval előrébb áll a tabellán, ezért is jelentene sokat az ellenünk aratott győzelem a hazai csapat számára.

– Kötelezőnek tekintjük a győzelmet, nincs más lehetőségünk, ha végre el szeretnénk indulni a felfelé a vezető úton. Örülök, hogy hazai pályán játszhatunk, és nagyon hálásak vagyok a szurkolóinknak, hogy a sikertelenség dacára is kitartanak mellettünk. Igyekszünk ezt egy győzelemmel meghálálni pénteken – fogalmazott Urbán Egon.

(Forrás: www.gykk.hu)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.