Indul a bajnokság

Péntek este idegenben kezdi a bajnoki szezont férfi kézilabdacsapatunk, az első hazai ellenfél szeptember 11-én az MKB Veszprém lesz. Füzesi Ferenc edző szerint kiegyensúlyozott játék kell.

Szeptember 2-án, 18 órától Tatabányán lép pályára NB I-es férfi kézilabdacsapatunk. Rajki István klubelnököt kérdeztük a célokról.
– Szeretnénk jó meccseket játszani, hogy a játékosoknak és a közönségnek is legyen sikerélménye, és minél eredményesebben képviseljük városunkat. A nehézségeinket ismerik a kézilabda iránt érdeklődők. Ezek továbbra is fennállnak, de ahogy mondani szokták, a remény hal meg utoljára. Úgy gondolom, ez az év meghatározó lesz az orosházi férfi kézilabda szempontjából. Most eldől, mi lesz itt ezzel a sportággal a következő évekre vonatkozóan is.

A klubelnök új támogatóról is beszámolt, változott a csapat neve.
– Szerződést kötöttünk egy országosan ismert könyvterjesztő vállalattal, így ezentúl Orosházi FKSE Alexandra néven szerepel csapatunk. A cég sportegyesületeket támogat országszerte, mi pedig igyekszünk minden támogatási lehetőséget „megfogni”. Fontos információ még, hogy a szezonra szóló bérleteket jövő héten hétfőn és csütörtökön lehet megvásárolni az Eötvös-csarnokban délután fél 5 és 18 óra között, valamint minden hazai mérkőzés idején is kaphatók. Sokan várják a Veszprém elleni hazai találkozót, a felnőtt csapat szeptember 11-én, 18 órától játszik. Erre a találkozóra jegyelővételt – a kevés férőhely miatt – nem tudunk biztosítani, a pénztárnyitás szeptember 11-én, 14 órakor lesz. Szigorú biztonsági előírásokra is számítsanak a szurkolók.

A veszprémi együttes délután 4-kor érkezik, 4 és 5 óra között lehet autogramokat, közös fotót kérni a csarnok előtt felállított sátorban.

A csapat magja együtt maradt

Füzesi Ferenc edzőt is megkérdeztük a bajnoki nyitány előtt, a tréner szerint egységesebb képet mutat a csapat.
– Egy viharos időszak után késve indult az alapozás, de úgy gondolom, sikerült behozni a lemaradást. Ami még hátravan, azt a bajnokság folyamán tudjuk pótolni. A leglényegesebb, hogy a csapat magja együtt maradt, azok a játékosok, akik kötődnek a klubhoz, itt vannak. Emellett Harsányi Viktor és Bali Richárd igazolása is erősítést jelent mindenképp. Az edzőmeccsek alapján úgy vélem, egységesebb képet mutat a csapat, mint az előző szezonban, magabiztosabb szereplést várok. Véleményem szerint kiegyensúlyozottnak kell lennünk, és akkor elérhetjük, hogy az NB I-ben maradjunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?