Kettős vereség Békésen

ifi01Az első osztályú bajnokságban szereplő serdülő és ifjúsági csapataink szombaton Békésre látogattak. Héjja Ádám és Pásztor István legénységei sajnos pont nélkül tértek haza a megyei rangadóról.

Békési FKC – Orosházi FKSE-LINAMAR 35-29 (16-15)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békés, 60 néző. V.: Major, Szűcs. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Sütő 8, Blaskó, Kiss Alex 1, Bojtor 1, Kurta 4, Kollár, Kiss Axel, Andrikó 5, Wágner L. 3, Zvolenszki 5, Varga K.,  Eperjesi 2. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 12 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 5/4.

ff

A második félidőben elfáradt az orosházi csapat (Fotó: Békési FKC)

Pásztor István: – Kicsit csalódott vagyok, mert nagyon-nagyon készültünk erre a mérkőzésre. Idegenben sikerült 29 gólt lőnünk, de sajnos 30 felett kaptunk, ami annak köszönhető, hogy gyorsabb, futósabb játékon alapuló taktikát dolgozunk ki, de csak 12 játékossal utaztunk, a második félidő közepére kicsit elfáradtunk, több eladott labdánk volt, amiből gyors kontrákkal eredményes volt az ellenfél. A kapusteljesítményünk sem volt olyan, mint az első két mérkőzésen, bízom benne, hogy ez javulni fog. Az egyéni megoldásoknál egy-két játékosnak befogadóbbnak kell lennie, az újonnan tanult dolgokat mérkőzésen is bátran alkalmazni kell, akkor sikeresebbek lesznek, leszünk. Szeretnénk, hogy a pénteki hazai mérkőzésünkre – amikor az Eger csapatát fogadjuk – minél több szurkoló kilátogatna és biztatna bennünket.

* * *

Békési FKC – Orosházi FKSE-LINAMAR 32-22 (18-7)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Békés, 59 néző. V.: Major, Szűcs. Orosháza: Mészáros, Opauszki (kapusok), Szabó A. 1, Nadicsán 4, Hegedűs 1, Janowszky B. 3, Pavuk 1, Szabó D. 2, Jónás Bence, Szabó M. 3, Varga K. 4, Eperjesi 3. Edző: Héjja Ádám.
Kiállítások: 2, ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/0, ill. 2/2.

(Fotó: Békési FKC)

A helyzetértékesítésekkel gondok voltak (Fotó: Békési FKC)

Héjja Ádám: – Összeségében az eddigiekhez képest jobb játékképet mutattak a fiúk. Sok ügyes megoldás volt, a helyzetekig sokszor eljutottunk, de sajnos 15-20 kihagyott helyzettel csak ez lehetett a végeredmény. Dolgozunk tovább és reméljük, hogy a sérültjeink, betegeink mihamarabb felgyógyulnak és teljes létszámmal ki tudunk állni!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.