Edzőmeccsek sorozata

Javában készül az NB I-es bajnokságra az OFKSE. Augusztus 5-én, csütörtökön felkészülési mérkőzéseket játszik a felnőtt és az ifjúsági csapat is a Dunaferr KC együtteseivel. A felnőtt gárda 11-től lép pályára a Táncsics Gimnázium tornacsarnokában, az ifjúságiak 12 órától az Eötvös-csarnokban játszanak. Rövid pihenőt követően a felnőttek délután 3-tól ismét megmérkőznek a dunaújvárosi kézilabdázókkal a Táncsics-csarnokban. Az ifjúsági csapat 16.30-tól az Eötvös téri Sportcsarnokban lép pályára.

A felkészülési meccseknek ezzel még nincs vége a hétre. Augusztus 6-án, pénteken a román NB I/B-s bajnokságban szereplő HC Torda csapatával játszik az OFKSE. A találkozó délután 5-kor kezdődik az Eötvösben.

A jövő héten folytatódik az előkészületi mérkőzések sorozata, a Kecskemét lesz az ellenfél. Augusztus 11-én, szerdán az orosháziak a szintén NB I-es Budapest Bank Kecskemét gárdájával páros mérkőzést játszanak. 11 és 15 órakor kezdődnek a meccsek a Táncsics gimnáziumban, míg az ifjúságiak 12 és 16 órától mérkőznek meg az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?