Kikapott a ziccereket hibázó Orosháza

ball_55Sok volt az eladott labda a vendégeknél, amiből könnyű gólokat kaptak a vendégek, így a félidőben hat góllal vezetett a házigazda.

B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-LINAMAR 30-26 (16-10)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Gyöngyös, 100 néző. V.: Sándor, Szikszai. Orosháza: Szabó L. – Gyene 5, Németh G. 1, Morva 3, Antal, Milas 3, Németh L. 1. Cs.: Herjeczki (kapus), Pásztor M., Zalai 2, Radojevic 2, Knezevic 3, Markoski 3, Ferenczi, Bella 1, Mihály 2. Vezetőedző: Buday Dániel. A Gyöngyös legjobb dobói: Németh T. 8, Hegedűs 5, Duris 5.

A hazaiak kezdtek jobban, a 8. percben 6-2-re vezettek. Buday Dániel időt kért, majd a 15. percben 10-6-os gyöngyösi előnynél sort cserélt, csak Szabó Levente maradt a kapuban.

Fordulás után Herjeczki állt az orosházi kapuba, és a vendégek egy gólra feljöttek (40. p.: 17-16). A folytatásban tartotta, sőt majd növelte is előnyét a hazai csapat, amely a 45. percben 20-18-ra vezetett. Az utolsó tíz percben a vendégeknél a fiatalok is lehetőséget kaptak, az 55. percben 26-23 volt az állás.

Buday Dániel: – A kemény edzések után most már jönnek a felkészülési mérkőzések. Jobban kell koncentrálnunk, nem szabad ennyi technikai hibát vétettünk, és a helyzeteket minél jobb százalékkal kell kihasználnunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.