Kiélezett küzdelemre számít az egriek mestere

tothedmond_egerBő egy hónap alatt negyedik alkalommal mérkőzhet meg egymással az Orosháza és az Eger csapata. A Liga Kupában megvívott elődöntős párharcot követően ezúttal bajnoki pontokért csatázik a két együttes. A nagy presztízzsel bíró találkozón fontos láncszemeket kell nélkülözni Tóth Edmond egri vezetőedzőnek – írja a hevesi klub honlapja.

A Gyöngyös legyőzésével az Eger a bajnoki tabella kilencedik helyére ugrott, hátránya jelenleg mindössze egy pont az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Orosháza mögött. Bő egy hónap alatt immár negyedszer csap össze a két együttes. A Liga Kupa emlékezetes elődöntős párharca során három alkalommal is a riválisa fölé kerekedett a hevesi gárda, a két csapat novemberi egri bajnoki találkozóján pedig szintén Tóth Edmond edző együttese örülhetett, így a 2016/17-es idényben már négyszer törtek borsot a viharsarkiak orra alá Igor Radojevicék.

– A Veszprém színeiben lejátszott mérkőzés miatt ebben a fordulóban Inal Aflitulin és Füzi Dániel játékára sem számíthatunk, ami nagy érvágás – fogalmazott Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – A többiek viszont harcra készek, bízom benne, hogy a bajnokság ezen szakaszában is él bennük a bizonyítási vágy. Meggyőződésem, hogy az akarati tényezők döntik el a találkozót. Kiélezett küzdelem, igazi presztízscsata várható, ahol a motiváltabb gárda szerezheti meg a két pontot.

(Forrás: handballeger.hu)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.