Így látták…

ofkse_logoA 31-26-os hazai sikert hozó szombat esti Orosházi FKSE-LINAMAR – Mezőkövesdi KC találkozó után gyorsértékelést adtak a csapatok képviselői a sajtó munkatársainak az Eötvös-csarnokban. Nézzük, hogyan látták edzők, játékosok a küzdelmes, sok hibával tarkított találkozót.

Janó Pál: – Mind a két csapat jól felkészült, tudtuk az elejétől, hogy nagy harcra számíthatunk, és az is lett. Gratulálok az Orosházának, a kapusteljesítményük nagyban hozzájárult sikerükhöz. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ebben a szituációban is velünk tartottak, és köszönöm a fiúknak a hozzáállást, nincs okunk szégyenkezni. Jó meccs volt.

Gulás Máté: – Szoros meccset játszottunk, ahogy a szezonban már több alkalommal. Nem volt igazán nagy különbség most sem a két csapat között. A második félidőben volt egy rövidzárlatunk, amikor egy négyes sorozatot tudott véghezvinni az Orosháza, és ezt megőrizte a végéig. Sajnálom, mert nem sokon múlott.

aaa

Gulás Máté, Janó Pál, Buday Dániel és Miklós Gergő

Buday Dániel: – Nem udvariasságból mondom, gratulálok a Mezőkövesdnek. A mai meccs is mutatja a magyar bajnokság erejét, jó csapat ellen játszottunk. Szerencsére a második félidőben ritmust tudtunk váltani, ehhez gratulálok a srácoknak és Miklós Gerinek, aki a kapuban sokat hozzátett. Nagyon fontos két pontot sikerült megszereznünk, de még bőven van miben fejlődnünk.

Miklós Gergő: – Volt egy rossz félidőnk, ezt nem engedhetjük meg magunknak, ha feljebb akarunk jutni. Szerencsére a második játékrészre a védekezésünk feljavult, és a gyors lerohanásgólokkal biztosítottuk az előnyt. Remélem, hogy legközelebb jobbak leszünk, mert nem engedhetünk meg egy félidőnyi kiesést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.