Így látták…

ofkse_logoA CYEB Budakalász FKC – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Buday Dániel: – Gratulálok, jobb volt a hazai csapat. Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, egy nehéz sorozatban vagyunk, néhány kulcsjátékosunk sérült, ráadásul ez a harmadik mérkőzésünk a héten, úgyhogy próbáltuk a tartalékokat mozgósítani. Belealudtunk az elejébe, ez rányomta bélyegét a mai teljesítményünkre, a végén küzdöttünk, hajtottunk, végül igaz, hogy kikaptunk, de egy rossz szavam sem lehet a csapatomra. Van úgy, hogy nem úgy jönnek ki a dolgok egy mérkőzésen, ahogyan szeretnénk, de ezek a mi problémáink, ez nem von le semmit a kollégám sikeréből. Gratulálok, sok sikert nekik, mi is folytatjuk az utunkat, amit elkezdtünk.

Oláh Tamás: – Gratulálok a Budakalásznak, jól felkészültek belőlünk. Az elején belealudtunk, nagyon sok hibát vétettünk, eladott labdáink voltak, ami könyörtelenül kihasznált a Budakalász, ez kitartott a meccs végéig. Próbáltunk felzárkózni, igyekeztünk minden tólünk telhetőt megtenni, de ez most kevés volt. Megyünk tovább és a következő mérkőzésekre koncentrálunk.

aaa

Józsa Máté, Horváth Attlia, Buday Dániel és Oláh Tamás (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Horváth Attila: – Köszönjük az elismerést. Úgy érzem, nekünk minden meccs nagyon nehéz, nem vagyunk egy olyan jó csapat, hogy több góllal elhúzzunk, minden egyes gólért meg kell küzdenünk. A mérkőzés eleje jól sikerült, jó tempót fogtunk, ezzel előnyt tudtunk szerezni és tudtuk diktálni a tempót, amit szerettünk volna. Utána beszürkültünk, átvettük az ellenfél tempóját, ez nem ízlett nekünk, küszködtünk, tulajdonképpen saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de végül tartani tudtuk az előnyt. Gratulálok a csapatnak, amit megbeszéltünk, az meg tudtuk csinálni az elején, a végén gyermeteg hibákat csináltunk a nyitott védekezésnél, ami nem jellemző a játékosokra, de minden elismerésem, nyerni tudtunk, ez a lényeg.

Józsa Máté: – Nagyon örülök, hogy nyertünk, mi olyan csapat vagyunk, hogy minden pontért meg kell küzdenünk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gyors lerohanásokkal el tudtunk ugrani az Orosházától. Próbáltunk felkészülni különböző taktikai elemekre az Orosháza ellen, ismerve Danit és volt játéktudását, játékintelligenciáját, ezt a csapatába is átültette, ami látszik is. Próbáltunk például a hét a hat elleni játékra készülni, amivel az elején megfogtak minket, de utána szépen le tudtuk védekezni, megtaláltuk az ellenszerét, váltásra kényszerítettük az Orosházát. A második félidőben jól mentünk, de a végén gyermeteg, NB II-es szituációkat sikerült csinálnunk, de úgy gondolom, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.