Munkában az utánpótlás is

Hétfő délután elindult a felkészülés a junior, ifjúsági és serdülőcsapatoknál.

Megkezdték az alapozást augusztus elsején a klub utánpótlás együttesei a Táncsics gimnáziumban. Mint ahogy arról korábban már hírt adtunk, a juniorcsapat edzéseit Füzesi Ferenc vezeti, az ifjúsági- és serdülőcsapat trénere Tatai Tamás lett. Füzesi Ferenc – akinek a szakmai iránymutatása mellett zajlik valamennyi korosztály edzésmunkája – korábban úgy fogalmazott, a már kialakult edzésmódszert, játékrendszert folytatják. Elmondta, céljuk továbbvinni a magas színvonalú munkát.

A hétfő délutáni találkozón a klub elnöke köszöntötte a játékosokat, edzőket, szülőket. Rajki István elmondta, hogy az edzőcsere ellenére ugyanaz a munka megy tovább, mint eddig. Az egyesület kiemelt feladatnak tartja az utánpótlás-nevelést, melyhez a feltételek adottak. Megtudtuk, több új fiatal is érkezett a klubhoz, és folytatják Orosházán a sport mellett tanulmányaikat is.

Az OFKSE vezetése és az edzők is hangsúlyozták, fontos, hogy a sportpálya mellett az iskolában is sikeresen helyt álljanak a fiatalok, akikre a következő hetekben komoly felkészülés vár. Az alapozás után ezúttal is több bajnokságban szerepelnek majd. A felnőttek mellett a junior és az ifjúsági csapat játszik az NB I-ben, valamint a serdülőbajnokság és az Országos Ifjúsági Kupa mérkőzésein szurkolhatunk fiataljainknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?