Harsányi Viktor újra az OFKSE-ben

A szerda esti szurkolói ankéton mutatták be a férfi kézilabdaklub régi-új játékosát, aki Spanyolországból tért haza.

Az Orosházi Férfi Kézilabda SE vezetése szurkolói ankétot szervezett a Koccintóban szerda kora este. A játékosok a HC Torda elleni felkészülési mérkőzés után érkeztek meg, ahol 12-13-as félidő után 26-33-as vereséget szenvedtek.

A kerthelyiség nem telt meg érdeklődővel, mindössze 9 ember jelent meg. Bevezetőjében Rajki István elnök sajnálatát fejezte ki azért, hogy azok, akik folyamatosan támadják a klubot és a csapatot, nem éltek a lehetőséggel, hogy személyesen is elmondják problémáikat és felvetéseiket a vezetésnek és a játékosoknak.
– Pedig itt lenne a lehetőség, hogy felnőtt emberek módjára kifejtsék véleményüket, és ne csak névtelenül és arctalanul mocskolódjanak. Sajnálom, hogy nem jöttek el, pedig komolyan gondolom, hogy értelmes beszélgetéssel ők is sokat segíthetnének a csapaton, ugyanis az egyenesen, gerincesen és személyesen felvállalt kritikára lehet reagálni. A lehetőség mindenki számára adott, várjuk az építő jellegű észrevételeket – mondta az elnök, aki bejelentést is tett a jelenlévőknek.

Harsányi Viktor (Fotó: Melega Krisztián - Oroscafe.hu)

– Örömmel mutatom be Harsányi Viktort, aki annak idején az Every Day KSE NB I-es csapatának oszlopos tagja volt. A régi-új játékost az OFKSE leigazolta, csütörtökön már a csapat többi tagjával együtt edz.

Harsányi Viktor gyorskérdésünkre elmondta, hogy hazaköltözött Spanyolországból és ezt követően kereste meg a klubvezetés. Egy évre írt alá, melyet adott esetben hosszabbíthatnak. Viktorral holnap készítünk hosszabb interjút, melyet természetesen közreadunk.

A bejelentés után a jelenlévő szurkolók beszélgetésbe elegyedtek a játékosokkal és a vezetőkkel. Az egyik “ős szurkoló”, Lenkei György azt kérte a csapattól, hogy az eddig megtapasztalt alázattal lépjenek pályára az orosházi mezben, és megerősítette, hogy a közönség a nehézségek ellenére velük lesz, támogatja őket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?