NB I ifi: csalódást keltő játék

ball33Ismét tartalékos felállásban, ráadásul sajnos nem is túl motiváltan lépett pályára NB I-es ifjúsági csapatunk az élmezőnybe tartozó Tatabánya otthonában.

Grundfos Tatabánya KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 36-22 (16-8)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Tatabánya, 65 néző. Vezette: Gácsig, Sárközi. Orosháza: Majdán 1, Boldizsár (kapusok), Szabó Cs. 1, Zvolenszki 8, Kollár 1, Sütő 4, Kristofóri 1, Wágner L., Blaskó, Németh I., Kiss Axel 6, Kiss Alex. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 16, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 6/6.

Az orosházi fiatalok nem tudták feltörni a kemény hazai védelmet, a Tatabánya viszont az ellentámadásokból könnyű gólokat szerzett. A vendégek erőtlen játékát jól jelzi, hogy az első góljuk csak a 13. percben született – az is büntetőből. Egyedül Majdán kapus néhány szép megmozdulásának köszönhető, hogy nem született nagyobb különbség a félidőre, a játék képe alapján a 16-8-as állás még így is hízelgőnek mondható az Orosháza csapatára nézve.

A második játékrész elején még egy ideig tartotta magát a vendég együttes, átmenetileg még a hátrányukon is tudtak csökkenteni, de azután a Tatabánya ott folytatta, ahol szünet előtt abbahagyta. A félidő közepén pedig egy hét gólos sorozattal végképp bebiztosította győzelmét a hazai gárda, megadva ezzel a kegyelemdöfést az ezer seből vérző orosházi csapatnak.

Bárány Zsolt: – Tisztességes helytállást kértem a csapattól, nem vártam el azt, hogy váltsuk meg a világot, csak azt szerettem volna, hogy azt játsszuk, amit tudunk, tisztességesen hozáállva. Ezzel szemben sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a játékosok hozzáállása messze elmaradt az elvárttól, ennek az eredménye meg is mutatkozott. Bármennyire is foghíjasan állunk ki, akik a pályán vannak, azoknak igenis oda kell tenni magukat és helyt kell állniuk magukért, a csapatért és a klubért. Ez a mai nap folyamán nem történt meg, ezért mérhetetlenül csalódott vagyok.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.