Így látták…

ofkse_logoA Grundfos Tatabánya KC – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Buday Dániel: – Gratulálok a Tatabányának, tudtuk, hogy nagyon jó csapat és ennek a mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei. Igyekeztünk legjobb tudásunk szerint felkészülni és úgy érzem voltak periódusok, ahol jó játékot játszottunk. Maximálisan elégedett vagyok, ezt így kell folytatnunk.

Komporály Attila: – Szerettünk volna minél jobb eredményt elérni, a Tatabánya ma erősebbnek bizonyult, amire számítottunk is. Úgy gondolom nagyon jó úton haladunk, szeretnénk ezt a lendületet megtartani és a riválisainktól minél több pontot begyűjteni.

Komporály Attila, Buday Dániel, Vladan Matic és Székely Márton (Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Komporály Attila, Buday Dániel, Vladan Matic és Székely Márton (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Vladan Matic: – Nem keresünk kifogásokat, hiányzók ide vagy oda, ezt a meccset meg kellett nyerni. Az Orosháza egy nagyon jól felépített együttes, nagy küzdelem volt ma. Úgy érzem kicsit görcsösen játszunk és hiányolom a gyors befejezéseket a végén. A védelem viszont remekül működött és a kapuban is jól teljesítettünk. Gratulálok az Orosházának, kemény csata volt és örülünk a két pontnak.

Székely Márton: – Le a kalappal az Orosháza előtt, mert megnehezítették ma a dolgunkat. Amikor a védekezésünk összeállt, akkor tudtuk közé tenni azt az előnyt, ami a végéig kitartott. Gratulálok és sok sikert kívánok az Orosházának, magunknak pedig kitartást és egeszséget az előttünk álló EHF, Magyar Kupa és bajnoki meccsekre.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.