KSB: a papírforma érvényesült

ball12Hazai pályán a listavezető Pick Szeged számított a találkozó toronymagas esélyesének a Kiemelt Serdülő Bajnokságban, de az orosházi fiúk javítottak a múlt heti teljesítményükön és sokáig méltó partnerei voltak a Tisza-partiaknak.

Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-18 (15-8)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Szeged, 50 néző. V.: Lengyel, Sebestyén. Orosháza: Varga, Boldizsár (kapusok) – Szemenyei, Kiss Axel 5, Árus, Markó, Andrikó 4, Csányi R. 4, Bojtor 1, Julan, Szabó D. 2, Curpás 2, Garai, Patakfalvi, Eperjesi, Kurta. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/2.

Pásztor István: – A múlt heti vereség eléggé érzékenyen érintette a csapatot és engem is, de hál’ Istennek sikerült a fiúkkal olyan edzésmunkát végeznünk, amivel fel tudtuk dobni a csapatot. Növeltük a magabiztosságot és a befejezések határozottságát. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, 5-1-re vezettünk is, sajnos az első félidő végén becsúszott néhány hiba, így fordított a hazai csapat. A második félidőt az ellenfél teljes sorcserével, pihent játékosokkal kezdte, mi pedig fáradtunk, egyre több hiba csúszott a játékunkba, a befejezésekkel ismét volt egy kis gondunk. A múlt héthez képest sokkal összeszedettebb és koncentráltabb volt a játékunk és úgy gondolom, hogy ha így dolgozunk tovább és így állunk az edzésmunkához, akkor jól fogunk szerepelni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.