U12: több önbizalom kell!

kidball_2Február 4-én, szombaton Szegeden folytatódtak a felsőházi küzdelmek a Badó László utánpótlás régióban az U12-es csapatok számára. Az Orosházi FKSE együttese egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a napot, ezzel tartja 3. helyét a tabellán.

Orosházi FKSE – Pick Szeged I. 13-26 (10-12)
Orosháza: Benkő B., Bódai Sz. 3, Borbély L. 8, Fekete M. 1,  Furka Zs., Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Machan Z., Molnár V., Nánási M. 1, Ökrös Zs., Pukánszki B.

Kiskunhalas UKSC II. – Orosházi FKSE 17-27 (6-15)
Orosháza: Benkő B. 4, Bódai Sz. 6, Borbély L. 9, Molnár M.,  Furka Zs. 4, Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Machan Z., Molnár V., Nánási M. 2, Fekete M. 2, Pukánszki B.

Kovács Attila edző: – Szerencsére túl vagyunk az influenzán, így majdnem teljes csapattal utazhattunk Szegedre. Az első meccs első félidejében az ország talán legjobb csapatával teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, sőt időnként felül is múltuk őket. Aztán a második félidőben megijedtünk a Pick hatos falától és sajnos nem tudtuk feltörni a védelmüket. A második meccsünkön magabiztosan nyertünk a tartalékos Kiskunhalas ellen, de itt is csak egy félidővel voltunk elégedettek Németh Gabival. Összességében azért voltunk csalódottak, mert a csapatunk nem tudta levetkőzni a kishitűségét. Pedig most is megmutatták a fiúk, milyen ügyesen tudnak játszani, de bátortalanul, önbizalom nélkül nem lehet kézilabdázni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.