Jótékonyság: segítség a nagycsaládosoknak

_RT_0906Egyesületünk újabb karitatív akciót vitt véghez, gyorsan és hatékonyan reagáltunk a helyi szervezet felhívására. A hét közepén már el is vittük az adományt.

Rászoruló családjai megsegítésére tett közzé felhívást a nagycsaládosok helyi szervezete, felnőttcsapatunk tagjai azonnal cselekedtek: meleg ruhákat gyűjtöttek, az adományt február elsején vittük el az Ady utcai székházba. Benedek Szilvia egyesületi elnök az Oroscafénak elmondta, a karácsonyi gyűjtésük alkalmával jelentős adományt kaptak, ám ezek száma lecsökkent az év elején, pedig a téli hónapok, a nyári szünet, az iskolakezdés szintén megterhelő a nagycsaládosok számára.

Ezért is fogadták nagy örömmel klubunk adományát, Vajer Tamás egyesületi elnök a jövőbeni együttműködésről is egyeztetett a nagycsaládosok vezetőjével.

Vajer Tamás egyesületi elnök a jövőbeni együttműködésről is egyeztetett a nagycsaládosok vezetőjével (Fotó: Rosta Tibor - OrosCafé.hu)

A nagycsaládosok örömmel fogadták klubunk adományát (Fotó: Rosta Tibor – OrosCafé.hu)

Íme, a nagycsaládosok közösségi portálon közzétett felhívása, aki tud, legyen segítségükre:

„Kedves Orosháziak!
Elég kemény tél köszöntött ránk, ami próbára tesz kicsiket és nagyokat egyaránt. Így most egy kéréssel fordulok felétek. A nagycsaládosok egyesülete rászoruló családjainak szüksége lenne meleg ruházatra, pl: kinőtt kabátok, pulóverek, cipők, sálak, sapkák, kesztyűk stb., minden, amire már nincs szükségetek, de még olyan állapotban van, amit még Ti is felvennétek, mert elég nagy az igény rá. Ha tudtok segíteni és otthonotokban találtok ilyen holmikat, kérlek titeket hozzátok be az egyesületi házba (Ady Endre u.7. Földhivatal mellett kedd: 8.00-12.00, csüt. 14.00-18.00). Segítségeteket a tagság nevében is előre köszönöm!
Benedek Szilvia egyesületi elnök.”

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.