U12: az akarat jutalma a győzelem

U12_bcs_felsohaz_smMegkezdődtek a felsőházi küzdelmek a Badó László utánpótlás régióban az U12-es csapatok számára. Az Orosházi FKSE együttese január 22-én, vasárnap Békéscsabán lépett pályára a legjobbak között.

Kecskeméti Sportiskola I. – Orosházi FKSE 20-15 (10-10)
Orosháza: Szabó Gy., Benkő B. 1, Bódai Sz. 1, Borbély L. 8, Furka Zs. 4, Jancsik Barnabás 1, Jancsik Bendegúz, Machan Z., Molnár V., Nánási M., Ökrös Zs., Árus B.

Orosházi FKSE – Lajosmizsei UKC 24-20 (14-10)
Orosháza: Szabó Gy., Benkő B., Bódai Sz. 3, Borbély L. 9, Furka Zs. 10, Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Machan Z. 1, Molnár V., Nánási M. 1, Ökrös Zs., Árus B.

aaa

Nagy akarással játszottak a fiúk

Kovács Attila edző: – Gratulálok a csapatnak, büszke vagyok a gyerekekre! Csütörtökön elmaradt az edzésünk, pénteken pedig hatan edzettünk betegségek miatt. Ilyen előzmények után nem voltak nagy elvárásaink, de végül mégis elutaztunk 12-en, többen még félig betegen, sérülten, varrattal kezükön utaztak és játszottak. Köszönöm nekik és a szüleiknek, hogy vállalták a dolgot! A Kecskemét ellen a végére kicsit összeestünk, de a Lajosmizse ellen nagy akarással, ügyesen játszottunk és ennek győzelem lett a jutalma.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.