Bali Richárd az új balátlövő

Vasárnap érkezett meg Orosházára a 22 éves kézilabdás, aki hétfőn már meg is kezdi az alapozást az NB I-re készülő csapattal.

Bemutatta új játékosát vasárnap délután az Orosházi FKSE a Sziget Music Pub kerthelyiségében.

Bali Richárd balátlövő 1989-ben született, 196 centi, 100 kiló. Még általános iskolában kezdte a kézilabdát, a későbbiekben a Budapest Honvéd után a PLER gárdáját erősítette, legutóbb – 2009 óta – a Dunaferrnél játszott.Megtudtuk, a kézilabda mellett a tanulás is városunkba hozta. A Kodolányi főiskolán kezdi meg tanulmányait szeptemberben gazdálkodási és menedzsment szakon.

A kézilabdás elmondta, reméli, jó kapcsolatot alakít majd ki a többi játékossal, az edzővel, a klubvezetőkkel, és bízik abban, sok játéklehetőséghez jut. Korábban csak a bajnoki meccsek alkalmával járt városunkban, de azt mondja, Gyopárosfürdőről sok jót meséltek már neki ismerősei. Pihenésre mindenesetre most nem sok ideje jut, holnap ugyanis indul az alapozás.

Július 25-én, délután 5-kor az Eötvösben kezdi meg a felkészülést az őszi szezonra az Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapata Füzesi Ferenc edző irányításával. A bajnokság – az eddigi menetrend szerint – szeptember 3-án indul idegenben, a Tatabánya vendégeként. Az első hazai ellenfél szeptember 11-én az MKB Veszprém lesz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?