Megkezdte a felkészülést a csapat

Hétfő délután elindult az alapozás a felnőtteknél Füzesi Ferenc irányításával. Tíz edzőmérkőzés lesz a szeptemberi bajnoki rajtig.

Megkezdte a felkészülést a szeptember 3-án induló szezonra az NB I-es felnőtt kézilabdacsapat. Hétfő délután az Eötvösben volt az első edzés, ahol kiderült, kemény tréningek és edzőmeccsek várnak a fiúkra a következő időszakban. Füzesi Ferenc edző elmondta, hétfőn, szerdán és pénteken egy, kedden és csütörtökön két tréning lesz, emellett tíz felkészülési mérkőzést terveznek. A legkeményebb az augusztus 20-i hétvége lesz, a békési tornán egy nap három meccs vár a csapatra. 

A keret alaposan átalakult a költségvetés függvényében. Füzesi szerint a lehetőségeikhez képest a legjobbat igyekeztek kihozni. Elmondta, azok a játékosok kapnak most főszerepet, akik az elmúlt időszakban egy kicsit háttérbe voltak szorítva, valamint előtérbe kerül az utánpótlás. Az egyik érkező Papp Krisztián, aki eddig Békéscsabán játszott NB II-ben, illetve lehetőséget kap a felnőttek között Benák Krisztián, Lászlai Szabolcs, Dusan Maric és Pajkó László. 

Ambrus József szerint a fiataloknak ez egy nagyon jó fejlődési lehetőség lesz. Elmondta, örül, hogy a következő szezonban is NB I-ben játszhatnak, megtisztelő az élvonalban szerepelni. Úgy fogalmazott, az idősebb játékosoknak most az lesz a feladtuk, hogy helyes irányt mutassanak a fiatalabbaknak edzésmunkában, a játékhoz való hozzáállásban. Dodi kiemelte: küzdeni fognak, és megpróbálják a legjobbat kihozni ebből a csapatból. 

A felnőtt keret tehát megkezdte a felkészülést. Az utánpótlásnál ­augusztus elsejével indul az alapozás.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?