Pontokért megyünk Mezőkövesdre

jordo_300x300A szerdai Liga-siker után szombaton bajnoki vár a Jordovic-legénységre, a régi nagy rivális Mezőkövesd otthonában lép pályára felnőttcsapatunk.

November 12. 18 óra Mezőkövesd – NB I-es felnőttcsapatunk következő mérkőzésnek időpontja és helyszíne, az esélylatolgatásra pedig ismét Vladan Jordovic vezetőedzőt kértük.

– A bajnokság folytatásában két vendégszereplés vár ránk, az első a Mezőkövesd elleni találkozó. A két csapat között nincs sok titok, az ellenfél nem sokat változott a tavalyi szezonhoz képest. Mi a héten győzelemmel kezdtük meg a Liga Kupa küzdelmeit a PLER ellen, de onnantól kezdve már a taktikai felkészülés zajlik a szombati ellenfelünkre. Betegség és sérülés miatt egyes játékosok kihagyták az előző meccset, de örülök annak, hogy ők is lassan visszatérnek – emeli ki trénerünk, hozzátéve, a hazai csapat fizikailag erős és gyors játék jellemző rájuk. Megpróbáljuk a saját ritmusunkat és stílusunkat alkalmazni, és egy csapatszintű fegyelmezett és harcos játékkal bízunk a sikeres kimenetelben.

Bízzunk ebben mi is, és lehetőségeinkhez mérten akár a helyszínen, akár itthon szurkoljunk csapatunknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.