Győzelem taktikai fegyelemmel

ball_55A Kiemelt Serdülő Bajnokság keddi játéknapja keretében Mezőkövesden ért el sikert Pásztor István edző együttese.

Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-27 (15-14)

Kiemelt Serdülő Bajnokság kézilabda-mérkőzés, Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok, 50 néző, vezette: Csörgő, Vitális. Orosháza: Mészáros, Varga, Boldizsár (kapusok), Tatai, Szemenyei, Kurta, Markó, Eperjesi 2, Andrikó 7, Kiss Axel 9, Curpás 5, Csányi 4. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/4. 

Október 25-én, kedden indult Mezőkövesdre a Kiemelt Serdülő Bajnokságban szereplő orosházi gárda, szerencsére teljes kerettel tudtak utazni és pályára lépni a hosszú út után.

Lassan melegedtek a játékba az orosházi srácok, ráadásul a nehézkesebb védekezés és támadás mellé nem párosult kiemelkedő kapusteljesítmény sem, így – ahogyan Pásztor István edző fogalmazott – jól jött az egygólos hazai előnyt mutató szünet.

Az öltözőben aztán összekapták magukat a mieink, a második játékrészre sebességet váltottak és maximális taktikai fegyelemmel, a több jó egyéni teljesítménynek is köszönhetően fordítottak, és növelték is előnyüket. Jól működött a védekezés és a támadásokkal sem voltak gondok, így a végén a két pont is az orosházi fiataloké lett.

Pásztor István edző: – Ha csapatként jól felépített játékkal állunk ki, bárhol tudunk nyerni.

A keddi játéknap további két mérkőzésén:
Eger SBS Eszterházy – Nyíregyházi SN KFT 28-20
Pick Szeged – Ceglédi KKSE 32-11

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.