Jordovic: méltó ellenfelek leszünk

vladanjordo_15A férfi kézilabda Magyar Kupában a 3. fordulót rendezik a héten, az Orosházi FKSE-LINAMAR ellenfele a Grundfos Tatabánya együttese lesz kedden este 18:00 órától. Vladan Jordovic vezetőedzőt kértük egy kis esélylatolgatásra.

– Nem volt sok időnk felkészülni a soron következő mérkőzésre, ami a Magyar Kupában lesz, és sorsoláson a Tatabánya csapata jutott nekünk idegenben. Ők legyőztek bennünket a bajnokságban Orosházán, így ami az eredményt illeti, ők a favoritok. Megpróbálunk méltó ellenfelek lenni és a meccsen szép, attraktiv kézilabdát bemutatni. A fiatal játékosaink számára esély lesz arra, hogy bizonyítsanak és tapasztalatot gyűjtsenek, mert a csapat és a játékosok szintje a minőségi ellenfelek ellen fog növekedni – hangsúlyozta a vezetőedző.

A kupamérkőzést október 25-én, kedden 18:00 órától rendezik a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a győztes csapat jut a legjobb 8 közé a kupában. A versenykiírás szerint – mivel azonos osztályban szereplő csapatokról van szó – döntetlen esetén a vendég együttes léphet a következő fordulóba.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.