Így látták…

ofkse_logoA Orosházi FKSE-LINAMAR – CYEB Budakalász bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Horváth Attila: – Gratulálok az Orosházának és gratulálok csapatomnak is, mert hat gólos hátrányból visszajöttünk kettőre. Nagyon sokszor megfordíthattuk volna az eredményt, többször volt iksz, de ott beleültünk, megpihentünk és megint előnyhöz juttattuk az orosházi csapatot. Tudom, hogy nagyon nehéz egy felkerülő csapatnak elfogadtatni magát az NB I-es kézilabda-társadalommal, játékvezetőkkel, szurkolókkal, de úgy gondolom, hogy a mérkőzés előtt felvitt Fair play zászló nem csak a két csapatra vonatkozik.

Rédai Krisztián: – Elsősorban szeretnék gratulálni az Orosházának, ma nem jött ki az a játék, ami múlt héten a Cegléd ellen. Védekezésban sokszor pontatlanok voltunk, támadásunk sem volt ugyanaz, mint legutóbb, és sajnos a támadásbeli hibákat az Orosháza gyors indításokkal bosszulta meg.

aaa

Rédai Krisztián, Horváth Attila, Vladan Jordovic, Berta Gábor és Niv Levy (Fotó: Zsedényi Péter)

Vladan Jordovic: – A Budakalász egy tapasztalt gárda, aki tud játszani, taktikailag jól vezetett csapat, egyáltalán nem volt könnyű a mai napon győzni ellenük, mindent bele kellett, hogy adjunk. A játékkal nagyobb részben elégedett vagyok, a védelemben néha voltak dekoncentrációk, néhány kidolgozott helyzetet is kihagytunk, emiatt az ellenfél vissza tudott jönni a játékba. A végjátékot jól játszottuk, úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk a budakalászi csapat ellen.

Niv Levy: – Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük ezt a mérkőzést. Két hazai találkozót nyertünk szurkolóink segítségével. Meg kell tartanunk ezt a lendületet, mert jövő héten is egy megnyerhető mérkőzés következik, ha úgy játszunk, mint ma, akkor meg tudjuk csinálni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.