Pénteken érkezik a Budakalász

_jordovicA Gyöngyös ellen kiváló játékot mutatva ért el nagyon fontos győzelmet a legutóbbi fordulóban NB I-es csapatunk, október 14-én ismét itthon lép pályára a Jordovic-legénység.

„Edzői karrierem egyik legnehezebb mérkőzésén vagyok túl. Csapatként alkottunk nagyot. Az Orosháza hivatalos mérkőzésen először verte meg a Gyöngyöst.” – Így összegzett a múlt hétvégi bajnoki után Vladan Jordovic vezetőedző, és erre a sikerre, a mutatott harcias játékra utalt vissza akkor is, amikor a következő meccs kapcsán kértük esélylatolgatásra.

– A következő ellenfelünkről a Budakalászról elmondhatjuk, hogy egyrészt nagyon tapasztalt kézilabdások alkotják, akik jól ismertek a sportági körökben, illetve egy csoport fiatal játékossal is rendelkeznek, magas és erős sportolók alkotják a csapatot. A megfelelő játékot kell ellenük használni, azt, ami az ő stílusuk ellen helyénvaló. Minden jó dolgot, amit a Gyöngyös ellen mutattunk, meg kell tartani és bemutatni pénteken is a pályán, ide tartozik a csapatfegyelem, harcosság és a magas szintű motiváció is. Jó a hangulat a csapaton belül, együtt megteszünk mindent azért, hogy a célunkat elérjük, ez pedig a győzelem – emelte ki Vladan Jordovic.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – CYEB Budakalász NB I-es felnőtt bajnoki mérkőzés október 14-én, pénteken 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban, előmérkőzést az ifjúsági csapatok játszanak 16 órától.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.