Győzelem fegyelmezett játékkal

kondoros_lgoNB II-es csapatunk szombaton este Kondorosról hozta el a pontokat. Bárány Zsolt edző szerint végig taktikus, jó játékot mutatott a csapat, nyolcgólos siker lett a gyümölcse.

Kondorosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 21-29 (9-14)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Kondoros, 100 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi. OFKSE: Wágner M., Majdán (kapusok), Pásztor Á., Sándor 4, Nagy A. 4, Zalai 3, Simon 8, Novák, Kovács 3, Bella 6, Sütő 1, Blaskó. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 8, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/2.

Október 8-án délután idegenbe utazott az NB II-es felnőtt bajnokság Dél-keleti csoportjában érdekelt U23-as gárdánk. Kondoroson pályára lépve az első percekben magukhoz ragadták a kezdeményezést a mieink, okos játékkal, taktikus és jól kidolgozott támadásokkal fokozatosan növelték is az előnyt. Az első 30 perc mindössze kilenc hazai találatot hozott, nálunk 14-et, így ötgólos előnnyel mehettek pihenőre a srácok.

dsa

Taktikus, jó játékot mutatott a csapat (Fotó: Domján Róbert – OrosCafé.hu)

A második játékrész elején is folytatódott a vendégfölény, nem maradtak az öltözőben az orosháziak, végig fegyelmezett, biztos játékot mutattak. Már 12 is volt közte, a kapus- és beálló-teljesítményünk kiemelkedő volt, Bella pedig biztos kézzel irányította a gárdát. Minden játékos kivette a részét a kondorosi sikerből, mely 29-21 különbségű lett a 60 perc végére.

Bárány Zsolt edző: – Úgy érzem, valami elindult, és bízom abban, ezt tovább tudjuk vinni. Gratulálok a srácoknak, kiváló játékot mutattak, nagyon örülök a győzelemnek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.