Nagy küzdelem az ifjúsági rangadón

DSC_1831Nem sikerült a győzelem a gyöngyösiek ellen szombat délután, sok volt a technikai hiba és ziccereket vétettek a srácok.

Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös 25-27 (14-14)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 100 néző. Vezette: Bozó, Mezei. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Sütő 8, Blaskó 5, Kollár, Németh, Kristofóri 2, Szabó 9, Wágner L., Deák, Csányi Z., Zvolenszki, Curpás, Csányi R., Kiss Axel 1. Edző: Buday Dániel.

Rangadót rendeztek szombat délután Orosházán az NB I-es ifjúsági bajnokságban, a gyöngyösieket fogadták a mieink, akik bár tudták, hogy nagy küzdelem várható, a győzelemre készültek (annak ellenére, hogy két meghatározó játékosát kénytelen volt nélkülözni Buday Dániel edző sérülések miatt).

Fej fej mellett kezdte a mérkőzést a két csapat, egyik fél sem tudott elhúzni, a legnagyobb különbség az első játékrészben a 26. percben mutatkozott (13-9). Aztán a szünetig hátralévő négy perc a vendégeké volt, megrázta magát a gyöngyösi fiatalság, így döntetlen állásnál mehettek pihenőre a gárdák.

aaaa

Jól küzdött a csapat, de ez most kevésnek bizonyult (Fotó: Vági Kata – OrosCafé.hu)

A második félidő sem hozott lényeges különbséget jó ideig, vagy döntetlent mutatott az eredményjelző, vagy 1-1 gólos előnyt regisztrálhattunk. Az 57. percre húzott el kettővel a vendégalakulat (23-25), és ezután hiába mozgósította minden energiáját az orosházi együttes, a kétgólos gyöngyösi előny megmaradt a találkozó végéig.

Buday Dániel edző: – Nagyot küzdöttünk, de elfogytunk a végére. Ennyi ziccer kihagyásával és technikai hibával nem lehet egy rangadót megnyerni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.