NB II: 45 perc előnyt adtunk

ball31_150x150Ez pedig megbosszulta magát, nem sikerült a hétvégén a győzelem U23-as csapatunknak sem. Elsősorban a védekezéssel voltak gondok a köröstarcsai gárda ellen.

Köröstarcsai KSK – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 31-28 (18-14)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Iskola sportcsarnok Mezőberény, 120 néző. Vezette: Bozó, Mezei. Orosháza: Majdán (kapus), Nagy A. 3, Pásztor Á. 2, Sándor 2, Zalai 6, Simon 4, Kovács 4, Novák 1, Csányi, Németh, Kollár, Bella 6. Edző: Bárány Zsolt.

Mozgalmas szombat van egyesületünk mögött: az NB I-es felnőtt és ifjúsági együttesek tatabányaiak elleni mérkőzései mellett az NB II-es légkörrel ismerkedő U23-as csapatunk is pályára lépett szeptember 24-én, ezúttal idegenben, a Köröstarcsa ellen.

Nagy lendülettel indították a találkozót a vendéglátók, 4-0-ra megléptek az első percekben, így gyorsan időt is kért Bárány Zsolt edző. Elsősorban a védekezéssel voltak gondjaink, amit a 30 perc alatt kapott 18 gól is mutat, bár az is igaz, sok ziccert hibáztak a srácok, és a kapusteljesítmény sem volt kiemelkedő.

A szünetben sikerült rendezni a sorokat, nyitottabb védekezéssel léptünk fel a második játékrészben, ami meg is hozta a gyümölcsét: a 45. percre sikerült feljönnünk egy gólra, azonban az egyenlítés már sajnos nem sikerült. Az utolsó percek ismét a hazaiaknak kedveztek, és végül háromgólos győzelemmel zárhatták ezt a szombat estét.

Bárány Zsolt edző: – 45 perc előnyt nem lehet adni egy csapatnak sem, mert ez megbosszulja magát.

A folytatás: 10.01. szombat 16:00 OFKSE-LINAMAR U23 – Makó KC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.