NB I ifi: lesz ennél sokkal jobb is

ifi_fured_16Kiütéses vereséget mért ifjúsági együttesünkre a tavalyi bajnokság negyedik helyezettje, a Balatonfüred csapata. Az alaposan megfiatalodott orosházi gárda minden igyekezete ellenére sem tudta megszorongatni ellenfelét.

Balatonfüredi KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 39-18 (19-11)

NB I-es bajnoki férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Balatonfüred, 100 néző. Vezette: Ács, Tóbiás. Orosháza: Majdán, Varga (kapusok), Sütő 6, Németh, Wágner L., Kollár, Zvolenszki 7, Szabó Cs. 2, Kristofóri 1, Blaskó 2, Csányi Z., Deák, Kiss Axel, Curpás, Csányi R. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 14, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 4/4.

Villámrajtot vett a Füred, a 3. percben már 4-0, negyedóra elteltével pedig 9-2 állt az eredményjelzőn. Nem volt egy súlycsoportban ezen a napon a két együttes, hiába igyekeztek az orosházi fiatalok, öt gólnál kisebbre a folytatásban sem tudták csökkenteni hátrányukat.

Szabó Csanád (8) két gólt szerzett a találkozón (Fotó: BKSE)

Szabó Csanád (8) két gólt szerzett a találkozón, Zvolenszki (17) hétszer volt eredményes (Fotó: BKSE)

A második játékrész első tíz percében még tartotta magát a vendégcsapat, de a későbbiekben már igazi macska-egér harcot láthatott a közönség: a találkozó utolsó 20 percében csupán két orosházi találatot számlálhattunk, míg a Balatonfüred 13 alkalommal talált hálóba.

Buday Dániel edző: – Nehéz mérkőzés volt, tudtuk, hogy a sorsolás szeszélye folytán rögtön az első fordulóban bajnokesélyes csapathoz látogatunk. Alaposan kicserélődött a csapatom, ez látható volt, sokszor akadozott a gépezet, de voltak jó momentumok is, teljesen nem vagyok elégedetlen. Mindenkinek játéklehetőséget adtam, négy serdülő korú játékos is utazott velünk. Készülünk a következő meccsre, lesz ennél sokkal jobb is, azok ellen a csapatok ellen készülünk, akik ellen reális esélyünk van.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.