U14: kellőképp helytálltak a fiúk

handball_kid_smUtánpótlás együtteseink is fokozatosan hadrendbe állnak, elsőként az U14-es fiúk léptek pályára vasárnap Kalocsán, a Gyermekbajnokság FU14 I. osztályában. Az idei versenykiírás szerint 4 csoportban 8-8 kiemelt csapat szerepel az I. osztályban, a többiek a második és harmadik vonalban indulhatnak.
Orosházi eredmények:

Debreceni SC-SI – Orosházi FKSE 20-17 (13-10)
Orosháza: Jónás Balázs, Paulik (kapusok), Bordás 1, Csizmadia 1, Csőke, Dimák, Dobrai 2, Fodor, Hegedűs 3, Janowszky B. 3, Jónás Bence 2, Kruzslic, Nadicsán 1, Pavuk 3, Szabó M. 1.

Orosházi FKSE – Gézengúz UKC 26-28 (10-14)
Orosháza: Jónás Balázs, Paulik (kapusok), Bordás 1, Csizmadia, Csőke 1, Dimák, Dobrai 8, Fodor, Hegedűs, Janowszky B. 2, Jónás Bence, Kruzslic 1, Nadicsán 4, Pavuk 5, Szabó A. 3, Szabó M. 1.

Héjja Ádám edző: – A két vereség ellenére kellőképp helytálltak a fiúk az első forduló alkalmával, amihez nagy gratuláció jár nekik. Az első mérkőzésen mind védelemben, mind támadásban megvalósították, amit kértünk tőlük és egységes csapatként harcoltak egymásért. Amin faragni kell még, hogy kevesebb technika hiba legyen egy ilyen színvonalú meccsen és akkor meg lesz az eredménye. A második mérkőzésen szétszórtabb volt a társaság, de ez betudható a fáradtságnak. Tovább kell így dolgozniuk a fiúknak és nagy eredményeket is elérhetünk együtt. Köszönjük a szurkolást az ellátogató szülőknek!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.