KSB: tartalékosan is jól küzdött a csapat

ball_50A Kiemelt Serdülő Bajnokság második fordulójában Debrecenbe látogattak Pásztor István tanítványai. A betegségek által megtizedelt orosházi csapat jól helytállt ellenfelével szemben.

Debreceni SC-SI – Orosházi FKSE-LINAMAR 32-26 (15-14)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Debrecen, 50 néző. V.: Gulybán, Örsi. OFKSE: Varga, Boldizsár, Mészáros (kapusok) – Andrikó 2, Csányi R. 4, Curpás 4, Tatai, Eperjesi 1, Kiss Axel 9, Patakfalvi 4, Kurta 1, Garai 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 4/1.

Pásztor István: – Sajnos ismét betegségek sújtják a csapatot, így csak 12 fővel tudtunk elutazni Debrecenbe. A második félidő közepétől látszott is a játékunkon, hogy kicsit elfáradtunk, de addig egy nagyon jó kezdést követően folyamatosan vezettünk, látványos gólokkal tartottuk előnyünket az első félidő végéig. A második játékrészben a nagy melegnek és a rövid kispadunknak köszönhetően kicsit visszaesett a sebességünk, több technikai hiba is becsúszott, emiatt több könnyű gólt tudott lőni az ellenfél, így szerezték meg a győzelmet. A fiúkat dicséret illeti, mert jól küzdöttek és jól helytálltak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.