Vizsgázik az új pálya az Eötvösben

160826_uj_eredmenyjelzo_eotvos_csarnok_rt_002A hét eleje óta tart az átalakítás az Eötvös téri sportcsarnokban, most éppen a padló borítását cserélik, de korábban új eredményjelzőt is beszereztek.

A parketta helyét az úgynevezett Gerflor-borítás veszi át, amely már évtizedek óta olimpiákon és különböző világeseményeken is sikeresen bizonyít. A 25 millió forintos beruházást az Orosházi FKSE-LINAMAR csapata finanszírozza, a pénzt TAO-pályázat keretein belül nyerték.

Ma este már ki is próbálják a sportolók az új pályát (Fotó: Rosta Tibor)

Ma este már ki is próbálják a sportolók az új pályát (Fotó: Rosta Tibor)

– A mai modern kézilabdában sokkal komfortosabbnak és biztonságosabbnak számít az ilyen pálya. Ez nem csak a mi klubunkat szolgálja majd, hanem az egész várost. Ezért reméljük sokáig sikerül majd megőrizni épségét – mondta el Vajer Tamás, az OFKSE elnöke.

Az utóbbi időszakban nem ez volt az egyetlen beruházása a férfi csapatnak, hiszen tízmillió forintot egy új eredményjelző beszerzésére költöttek el. Az eszköz alkalmas videók illetve képek lejátszására, több sportág eredményjelzésére használható. A klub célja, hogy minél magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak a szurkolók számára – olvasható a csapat Facebook-oldalán.

160826_uj_eredmenyjelzo_eotvos_csarnok_rt_002

A pályaborítást illetve az eredményjelzőt is megtekinthetik a szurkolók a ma 17 órától kezdődő hatcsapatos II. Üveg-Világ Kupán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.