Serdülő edzőmeccsek

ball_50A Kiemelt Serdülő Bajnokságra készülő együttes Pásztor István irányításával már két héttel ezelőtt munkához látott, azóta pedig már két felkészülési mérkőzésen is túl van a csapat.

Az orosházi fiatalok az elmúlt hét szerdáján a Békés otthonában játszottak felkészülési mérkőzést. Sokpasszos játék és dinamikus támadás-védekezés jellemezte a találkozót. Az orosházi együttesben mindenki lehetőséget kapott és az új játékosok is bemutatkozhattak. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülés ezen korai szakaszát. A találkozóról jegyzőkönyv nem készült.

A Békés elleni edzőmérkőzésen

A Békés elleni edzőmérkőzésen szerepelt csapat

Augusztus 9-én, kedden Törökszentmiklósra látogattak serdülőink, ahol az ott edzőtáborozó Hajdúböszörményi TE serdülő és ifjúsági csapatával mérkőztek meg. Vegyes csapattal álltak ki ellenünk, mi sajnos sérülések és betegségek miatt csak 12 fővel tudtunk elutazni, de így is nagyon szépen helytálltak a fiúk.

Hajdúböszörményi TE – Orosházi FKSE 28-27 (16-17)
Orosháza: Varga, Boldizsár (kapusok), Eszes 2, Balogh I. 12, Kurta Á. 1, Curpás 4, Patakfalvi, Tatai, Eperjesi 5, Kiss B., Kiss Axel 2, Garai 1.
Hétméteresek: 2/2, ill. 4/2. Kiállítások: 0, ill. 2 perc.

Pásztor István edző: – Ez a mérkőzés már kicsit más volt, mint az előző, hiszen ekkor már tudatosan, labdás edzésekkel készültünk, bár még mindig a terhelésen volt a hangsúly. Védekezésben hatosfalas védekezést alkalmaztunk, ami elég jól működött, kapusteljesítményünk is jó volt, de sokat kell még dolgoznunk a bajnokság kezdetéig, jó úton haladunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.