Jól harcoltunk a Szeged ellen

pick_2MOL-Pick Szeged — Orosházi FKSE-LINAMAR 34-25 (19-10)

Felkészülési kézilabda-mérkőzés. Szeged, 1800 néző. V.: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: Herjeczki — Komporály 1, Ferenczi 2, Markoski 2, Buday 2, Radojevic 3, Németh L. 1. Cs.: Miklós 1 (kapus), Morva, Szeitl, Knezevic 4, Oláh T., Németh G. 2, Pásztor M. 1, Tárkányi 2, Antal 4, Levy, Döme. Vezetőedző: Vladan Jordovic. A Szeged legjobb dobói: Sostaric 7, Zubai 6.
Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1. Kiállítások: 8, ill. 6 perc
.

Nagy érdeklődés övezte a Szeged első hazai felkészülési mérkőzését, 1800 néző tekintette meg a BL-résztvevő Tisza-partiak Orosháza elleni összecsapását.

Az első húsz percben jól tartotta magát az orosházi együttes, jól játszottak a fiúk, jól működött a hatosfalas védekezés, azonban később néhány elhamarkodott lövés és eladott labda után megrázta magát a Szeged és leindításokból sikerült komoly előnyt szereznie az első játékrész végére.

A második félidőben is volt jó periódusa az Orosházának, sokáig egyenrangú ellenfelei voltak a házigazdáknak a zöld-sárgák. Több lerohanás- és indításgólt szerzett ebben az időszakban a Jordovic-legénység, és ha pontosabbak a befejezések, akkor még szorosabb lehetett volna az eredmény.

Csak a bemelegítés kor volt padlón az Orosháza (Fotó:

Csak a bemelegítéskor volt padlón az Orosháza, a meccsen jól küzdöttek a fiúk. (Fotó: MOL-Pick Szeged)

Nem csak a mezőnyben voltak jó megmozdulásai az orosháziaknak, de a kapusok is jól teljsítettek: több átlövést és ziccert is magabiztosan hárítottak a hálóőrök, sőt Miklós Gergő az ellenfél kapujába is betalált.

Az orosházi csapatban minden játékos lehetőséghez jutott, alkalom nyílt a különféle kombinációk kipróbálására, alkalmazására is.

Vladan Jordovic: – Elégedettek lehetünk, hiszen az első félidő első húsz percében és a második félidő első húsz percében is egyenrangú ellenfelei voltunk Európa egyik élcsapatának. Természetesen voltak hibák is, ami normális ebben a fázisban. Minden játékosnak lehetőséget adtam, elégedett vagyok a harcossággal.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.