Győzelem az első edzőmeccsen

_ball03Orosházi FKSE-LINAMAR — SBS Eger-Eszterházy 28-20 (10-12)

Felkészülési kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 200 néző. V.: Bán, Szloska. Orosháza: Miklós — Komporály, Ferenczi, Antal 7, Morva 1, Z. Radojevic, Németh L. 1. Cs.: Herjeczki (kapus), Buday 2, Szeitl, Knezevic 4, Oláh T. 1, Bella, Németh G. 3, Pásztor M. 1, Tárkányi 1, Markoski 3, Levy 4, Döme. Vezetőedző: Vladan Jordovic. Az Eger legjobb dobói: I. Radojevic, Takács B. 5-5.

Az első tíz percben felváltva estek a gólok a mérkőzésen, kicsit csikorgott az orosházi gépezet, de igazából még most, a felkészülés jelen állásában az volna a csoda, ha olajozottan működne. A mérkőzés elején különösen az újonc beálló Antal Szabolcs és a kapus, Miklós Gergő volt elemében.

A vendégeknél kevesebb változás volt a keretben, összeszokottabb benyomást keltettek. A 15. percben 5-5 volt a mérkőzés állása, viszonylag kevés gólt láthatott a nézőközönség. A vendégeknél a rutinos játékosok, a kapus Stochl és Szabó Péter vitték a prímet. A 20. percre kettővel el is mentek (7-9), és ezt az előnyt meg is őrizték a szünetig.

Jól szerepelt az OFKSE első edzőmérkőzésén (Fotó: Domján Róbert - OrosCafé.hu)

Jól szerepelt az OFKSE első edzőmérkőzésén (Fotó: Domján Róbert – OrosCafé.hu)

A második félidőben hamar egyenlítettünk (33. perc 12-12). Az újak közül Nivo Levy és Markoski jól mutatkozott be, Herjeczki Balázs pedig ott folytatta, ahol az első félidőben Miklós Gergő abbahagyta. A 40. perctől a vezetést is átvettük, igaz csak egy góllal (40. perc 15-14).

Az egriek második sora kicsit veszélytelenebbnek bizonyult az elsőnél, a mieinknél pedig Buday irányításával a csapat mintha sínre került volna, növelni is tudta előnyét. Németh Gábor és ismét Nivo Levy voltak a gólfelelősök. Az 50. percben már 21-15 állt az eredményjelzőn. Jordovic mester megpróbált minden játékosának játéklehetőséget adni ezen az első edzőmérkőzésen, így az utolsó percekre Szeitl Laci és Bella Csaba is lehetőséget kapott. Sokáig egyenlő erők küzdelmének indult a mérkőzés, de utána meggyőző hazai fölény és hazai győzelem született.

Vladan Jordovic: – Nagyon sok újoncunk van, akiket be kell építeni a csapatba. Ez nem egyszerű feladat. Igyekeztem minden játékosnak lehetőséget adni, hála az égnek, nincsen sérültünk, megyünk tovább a megkezdett úton, dolgozunk tovább és remélem, hogy a bajnokságra készen lesz a gárda.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.