Jó pap holtig tanul

j_02Az EHF és a Szerb Kézilabda Szövetség július második felében a szerbiai Kragujevac városában rendezte meg a nemzetközi mesteredzői szeminárium utolsó kurzusát, ahol az Orosházi FKSE-LINAMAR trénere, Vladan Jordovic is megszerezte a legmagasabb fokozatot, a Master Coach minősítést.

A továbbképzésen 35 szakember vett részt nem csupán Szerbiából, de Macedóniából, Montenegróból, Romániából, Szlovéniából és Franciaországból is. A központi szemináriumot követően a résztvevők nemzetközi bizottság előtt védték meg szakdolgozataikat, Vladan Jordovic “Időszerű tendenciák a lerohanásban nyitott zónás védelemből” címmel tartott sikeres előadást.

Vladan

Vladan Jordovic (középen) a mesteredzői oklevéllel

A szemináriumon olyan neves előadók osztották meg tudásukat a résztvevőkkel, mint például az EHF részéről a francia Paul Landuré, illetve a belgrádi egyetem sport tanszékének dékánja, dr. Vladimir Koprivica (képünkön jobbra). Az elméleti és gyakorlati előadások mellett a résztvevő szakembereknek alkalmuk nyílt a széles körű szakmai tapasztalatcserére is.

Gratulálunk vezetőedzőnknek a mesteredzői cím megszerzéséhez!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.