Alakul a program

ball31_150x150Körvonalazódni látszik NB I-es felnőtt együttesünk nyári felkészülési programja. A csapat – immár az új játékosokkal kiegészülve – több edzőmérkőzést is játszik, illetve rangos ellenfeleket felvonultató tornákon vesz részt. A menetrend természetesen még változhat.

Az alapozás – ahogyan az lenni szokott – július közepén kezdődik majd. Július 23-án Békéscsabán, a Magyar Készilabda Szövetség területi edzőtovábbképzésén lépnek pályára a fiúk, ahol Vladan Jordovic irányításával bemutató edzést tartanak.

Augusztus 5-én, pénteken 17:00 órától az SBS Eger együttesével játszik edzőmérkőzést az OFKSE az Eötvös-csarnokban, ekkor láthatja első alkalommal közönségünk a formálódó új orosházi csapatot. Augusztus 10-én (szerdán) a MOL-Pick Szeged gárdája lesz az ellenfelünk, ennek a találkozónak a helyszíne és pontos kezdési időpontja még egyeztetés alatt áll.

Rangos nemzetközi tornára is meghívást kapott egyesületünk. Augusztus 20-21-én Belgrádban rendezik a Marinko Kelecevic Emléktornát, a fiatalon elhunyt kézilabdázó tiszteletére erős mezőnyt verbuváltak a szervezők. Az Orosházi FKSE-LINAMAR mellett a négycsapatos tornán pályára lép még a szerb bajnok HC Vojvodina, az izraeli bajnok HC Maccabi Tel Aviv, valamint a BL- és SEHA-liga résztvevő boszniai HC Borac m:tel együttese.

Augusztus 26. és 28. között az orosházi Eötvös-csarnok ad otthont színvonalasnak ígérkező viadalnak. Az OFKSE hat csapat részvételével rendezi meg hagyományos nyári nemzetközi felkészülési tornáját. A megmérettetésen a hazai bajnoki résztvevőkön (Balatonfüredi KSE, Váci KSE, SBS Eger, Mezőkövesdi KC és Orosházi FKSE-LINAMAR) részt vesz az afrikai kontinens egyik legerősebb csapata, az egyiptomi bajnok Al Zamalek HC.

* * *

Az Orosházi FKSE az NB II-be is leadta nevezését, Bárány Zsolt edző formálódó új gárdája augusztus 5-én 15:30 órától a Táncsics gimnázium csarnokában lép pályára az NB I/B-s Törökszentmiklósi KE ellen, majd augusztus 17-én Gyomaendrődön játszanak edzőmérkőzést a fiúk, szintén a törökszentmiklósi együttes ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.