U7: jó idényzárás volt

DSC08167Algyőn, az I. FKSE-Algyő Évzáró Kupa rendezvényén vett részt U7-es csapatunk. Tisztességgel helytállva, éremmel, oklevéllel és sok tapasztalattal gazdagodva térek haza a gyerekek.

Szezonzáró hétvégét rendezett a Levendula Hotel FKSE-Algyő együttese, melyre az orosházi U7-es gyerekek is meghívást kaptak. A vasárnapi napon négy együttessel, az FKSE 1. és 2. csapataival, a Pick Szeged 1. és a Törökszentmiklós 1. csapataival mérkőztek meg az orosházi fiúk.

Az ünnepályes éremátadás

Az ünnepélyes éremátadás

Ezen a napon mindenki érmet kapott. Az érmeket Garcia Parrondo kétszeres BL-győztes spanyol kézilabdázó, a MOL-Pick Szeged jobbszélsője és Vladan Matic, a Szegeddel bajnokságot és Magyar Kupát nyert tatabányai edző adta át a gyerekeknek.

Orosházi eredmények:
Orosháza – FKSE 1. 16-11
Pick 1. – Orosháza 19-16
Orosháza – FKSE 2. 11-5
Törökszentmiklós 1. – Orosháza 14-20

Németh óra és U7-es legénykéi

Németh Dóra és U7-es legénykéi

A csapat tagjai: Ambrus Bence, Ambrus Máté, Szikora Zsombor, Szabó Máté, Nagy Dávid, Szénási Álmos, Prozlik Patrik, Csányi Áron, Kis-Horváth Kende, Pásztor Zsombor.

Németh Dóra edző: – Nagyon jó idényzáró mérkőzéseket játszottunk. Néha izgalmas és szoros jeleneteket láthattunk, amiből tanulva építkezünk tovább.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.