Első hely Szentesről

farkaskupa_smA Szentesi Farkasok Kézilabda Club május 22-én, vasárnap a helyi dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezte meg az I. Farkas Kézilabda Utánpótlás Tornát. A viadalon az Orosházi FKSE U14-es csapata aranyérmet szerzett.

Négy csapat részvételével döntötték el a végső helyezéseket, a dobogósok érmet, illetve valamennyi együttes oklevelet kapott, a különdíjasok pedig serleget vehettek át. A torna célja a kézilabda sportág népszerűsítése, valamint az utánpótlás korú csapatok versenyeztetésének biztosítása volt.

A tornagyőztes Héjja-legénység

A tornagyőztes Héjja-legénység (Fotó: OFKSE.hu)

Helyenként kifejezetten magas színvonalú mérkőzéseket láthatott a közönség, a fiúk döntője pedig nem csak kiváló játékot, hanem sok izgalmat is hozott. Az orosháziak nagy küzdelemben, az utolsó 30 másodpercben lőtt góljukkal nyerték meg az összecsapást, és ezzel együtt a tornát is.

Végeredmény:
1. Orosháza
2. Szentesi Farkasok
3. Szolnok
4. Makó

Az orosháziak hálóőre, Sebők Balázs a legjobb kapusnak járó különdíjat vehette át.

Sebők Balázs átveszi a legjobb kapusnak járó különdíjat

Sebők Balázs átveszi a legjobb kapust megillető trófeát (Fotó: Szentesi Farkasok)

Héjja Ádám edző: – Gratulálok a csapatomnak a tornagyőzelemhez, nagyon jól játszottak mind a két mérkőzésen. Az egész éves munka megkoronázása volt a döntő összecsapás, mivel mind az egyéni, mind a csapatmunka nagyon jó volt a találkozón és a fiúk teljes mértékben azt csinálták, amit kértem tőlük.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.