NB I/B: vereséggel búcsúztak

ball12Sokáig egyenrangú ellenfélként küzdött, de nem tudott átlépni saját árnyékán U23-as együttesünk. Győzelmével a Balassagyarmat megmenekült a kieséstől, az OFKSE az utolsó helyen végzett az NB I/B-s pontvadászatban.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Balassagyarmati Kábel SE 31-34 (18-18)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 159 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: Kurán, Lipták (kapusok), Jancsó 1, Pásztor Á., Nagy A. 7, Soós 2, Jóga 6, Branyiczki 3, Sztojanov 6, Pámer, Zvolenszki, Simon, Zalai 4, Bella 2. Vezetőedző: Bárány Zsolt.
Hétméteresek: 10/6 ill. 3/3. Kiállítások: 8, ill. 16 perc.

Jól kezdett a csapat, az 5. perben már 4-2-re vezettek a fiúk. A 10. percre aztán kiegyenlítettek a vendégek, innentől szoros, fej fej melletti küzdelem jellemezte a találkozót. A félidő finisében belehúzott a Balassagyarmat, egy négy gólos sorozattal megfordították az állást, a szünet előtt másfél perccel már kettővel is vezettek, de az orosházi fiúk egy szép hajrával egyenlíteni tudtak.

A második játékrész első percei is kiegyenlített játékot hoztak, aztán egy öt gólos szériával máris néggyel vittek a vendégek. Innen még visszakapaszkodott Bárány Zsolt legénysége (43. p.: 24-25), de ezt ismét egy tíz perces hazai gólcsend követte, így még jobban elhúzott a kiesés rémével küzdő balassagyarmati gárda. Az orosházi fiatalok sok hibával játszottak, és bár a mérkőzés végén már ismét összeszedettebb teljesítményt nyújtottak, már nem volt erejük, hogy beérjék ellenfelüket.

Bárány Zsolt edző: – Így alakult, megpróbáltunk mindent. ennyi jött ki. Kevesen vagyunk, sajnos egész évben ez volt a jellemző.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.