NB I/B: nem sikerült az FTC ellen

ftcTartalékosan felálló csapatunk súlyos vereséget szenvedett a szombat esti bajnokin a végül ezüstéremig jutó Ferencvárostól.

Ferencvárosi TC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 42-23 (21-11)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Népliget, Elek Gyula Aréna, 100 néző. Vezette: Altmár, Horváth. Orosháza: Kurán – Héjja 1, Nagy 8 (4), Bella 1, Branyiczki, Jancsó 4, Jóga 3. Csere: Lipták (kapus), Pásztor Á., Soós 3, Zalai 1, Simon 2 (1), Zvolenszki. Vezetőedző: Bárány Zsolt.
Hétméteresek: 1/1 ill. 5/5. Kiállítások: 10, ill. 2 perc

Szombat este folytatta a bajnokságot idegenben Bárány Zsolt vezette U23-as csapatunk, és jól is kezdték a találkozót a srácok. Lendületes és fegyelmezett játékot mutattak, a 20. percben 13-11 állt az eredményjelzőn. Ekkor viszont jött egy komoly „nullás” széria, és a félidő végére már tízzel vitt a vendéglátó gárda.

agag

Jobbak voltak az ezüstérmes hazaiak (Fotó: fradi.hu)

A hazaiak fölényével folytatódott a szünet után is: több gólra csak kevesebbel tudtunk válaszolni, fokozatosan növelte előnyét az ellenfél, a kevés cserelehetőség is rányomta bélyegét a mieink játékára. Végül megérdemelten, magabiztosan nyertek a hazaiak, akik így az ezüstérmet is megszerezték a bajnokságban.

Bárány Zsolt edző: – 13 játékossal, köztük több ifjúsági korúval tudtunk kiállni a találkozóra. A tapasztalatlanság, a fizikai hátrány megmutatta, mennyire messze állunk az igazi NB I/B-től.

A folytatás: 2016. május 15. vasárnap 15:45 OFKSE LINAMAR U23 – Balassagyarmati Kábel SE.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.