NB I/B: ismét nem sokon múlt

aragoAz orosházi fiúk végig partiban voltak a Törökszentmiklós együttese ellen az alsóházi rangadón, ám a rutin végül a vendégek javára billentette a mérkőzést.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – ARAGO Törökszentmiklósi KE 26-29 (12-11)

NB I/B-s felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi. Orosháza: Miklós – Héjja 3 (1), Jancsó 4, Jóga 3, Bella, Nagy A. 3, Soós 3, Cs.: Lipták, Kurán (kapusok), Pásztor Á., Szeitl 3, Zalai, Zvolenszky, Simon 7 (7). Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 9/8, ill. 2/1.

 

Sérülések, hiányzások miatt foghíjasan tudott csak pályára lépni az orosházi gárda. Tartalékosan felállva is jól tartották magukat a zöld-sárga mezes fiatalok, csupán egyszer sikerült három góllal meglépnie a Törökszentmiklósnak (17. p.: 4-7), de az OFKSE rendezte sorait, sőt félidőre a vezetést is megszerezte.

Nagy Attila háromszor volt eredményes (Fotó: Tóth Emese)

Nagy Attila háromszor volt eredményes (Fotó: Tóth Emese)

A folytatásban a vendég együttes kezdett jobban, sorozatban öt alkalommal találtak az Orosháza kapujába. Derekasan küzdött azonban Bárány Zsolt együttese, szívós munkával felzárkóztak a fiúk, az utolsó tíz percre egyenlő állással fordultak a csapatok (19. p.: 22-22). A finis viszont ismét a Törökszentmiklósnak ment jobban, az utolsó öt percben nem született hazai gól, míg a vendégek háromszor is betaláltak, eldöntve ezzel a mérkőzést.

Fegyelmezettebb játékkal akár a győzelmet is megszerezhették volna az orosházi fiatalok, ám a sok hiányzó és a rutintalanság végül megpecsételte a sorsukat.

Bárány Zsolt edző: – Próbáltuk megtalálni a normális felállást, négy beállóval, négy szélsővel és három kapussal álltunk ki, tizennégyen voltunk összesen. Ebből túl sok mindent nem lehetett kihozni, ennyire futotta, ez sikerült.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.