NB I ifi: jó mérkőzés Szegeden

ball_51A győzelem ugyan nem jött össze, de összességében egy jó meccset játszottak a srácok. Csapatunk jelenleg a 10. helyen áll a tabellán 20 ponttal.

Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR 38-34 (15-13)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Szeged, Etelka sor, 40 néző. Vezette: Paska, Vastag. OFKSE: Majdán, Rákóczi (kapusok), Wágner 5, Kristofóri, Sütő 1, Szigetvári, Németh 2, Kiss Axel 2, Szabó 1, Blaskó 2, Andrikó, Zvolenszki 8, Simon 1, Novák 7, Zalai 3, Bella 2. Edző: Buday Dániel

Csütörtök este léptek pályára a Tisza-parti gárda vendégeként Buday Dániel legényei. Jól kezdték a találkozót a mieink, az első félidőben a megfelelő védekezéshez kiváló kapusteljesítmény társult, és támadásban is megtalálták a megoldásokat. Nem is tudott jelentősen meglépni az esélyesebb hazai alakulat, kettővel vittek a szünetben.

A második játékrész első tíz perce is hozta ezt a jó játékot, aztán a 40. perctől kezdve sok labdát eladtak az orosháziak, amit könyörtelenül kihasznált, és meglépett a Szeged. Innentől a mieinknél azok is játéklehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbet voltak a pályán, és maximálisan éltek is ezzel, jó játékot nyújtottak. A végét néggyel húzta be a Pick.

Buday Dániel edző: – Összességében jó meccset játszottunk, elégedett vagyok. Külön öröm számomra, hogy jó teljesítményt nyújtottak az utolsó 15 percben beállt játékosok is, ez a jövőre nézve mindenképp pozitív.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.