Izraeli válogatottal erősítünk

levy_smA 22 éves jobbkezes játékossal a napokban írt alá szerződést az Orosházi FKSE-LINAMAR vezetése. Nivo Levy az izraeli válogatott egyik meghatározó játékosa, érkezése komoly erősítést jelenthet.

Nivo Levy tavaly nyáron már járt próbajátékon városunkban, ám akkor – bár meggyőző teljesítményt nyújtott – nem sikerült megállapodni a leigazolásáról. A közelmúltban végül létrejött az egyezség, a fiatal sportoló a következő szezont már Orosházán kezdi meg.

Nivo Levy válogatott mezben

Nivo Levy válogatott mezben

A jobbkezes átlövő az ASA Tel Aviv játékosa, sokszoros utánpótlás és felnőtt válogatott.  Klubjában is alapembernek számít, és a bajnokság legeredményesebbjei közé tartozik. Ifjú kora ellenére az izraeli válogatott egyik leggólveszélyesebb játékosa, kiváló fizikai adottságokkal rendelkezik.

Ifjú rajongók gyűrűjében

Ifjú rajongók gyűrűjében

A 186 centiméter magas játékos nem csupán az augusztusi orosházi próbajátékról ismerheti az OFKSE tagjait. Július elején a dél-koreai Universiadén tagja volt az ötödik helyen záró Izrael válogatottjának, a csoportmérkőzések során pedig a pályán is találkozott az akkor nyolc orosházi fiút felvonultató magyar együttessel. A mieink akkor 27-23-ra győztek ugyan, de Levy öt alkalommal is betalált Herjeczkiék hálójába.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.