Egy falatnyi élvezet

csoko_logoAz Orosházi FKSE-LINAMAR csapata új tagot köszönthet támogatói körében. Az Rákóczi út 3. szám alatt található, közelmúltban megújult CsokoLÁDA édesség és ital szaküzlet minőségi termékei és a város minőségi sportjának képviselői méltó partnerre találtak egymásban.

Az Orosháza szívében található üzlet a minőségi csokoládék és minőségi borok iránt elkötelezett vásárlók kedvenc helye. A CsokoLÁDA kínálatában a csúcskategóriát képviselő nemzetközi márkák és az exkluzív, sorszámozott csokitáblák mellett szép számban képviselik magukat a magyar csokoládéművesek is. Megtalálhatók a Harrer és Bobojka, valamint a Fabric mellett a Szamos desszert minőségi csokoládéba mártott aszalványai és marcipánjai, drazséi. A bolt az édességeken túl minőségi borokat is kínál vásárlóinak.

A CsokoLÁDA speciális igények kielégítésére is felkészült, természetesen válogathatunk diabetikus, laktózmentes, gluténmentes és organikus termékek közül is.

Az üzlet filozófiája, hogy mindenkinek joga van a minőségi termékekre és prémiumszolgáltatásokra – mindezt pedig a CsokoLÁDA megfizethető áron kínálja vendégeinek.

A frissen született együttműködésről, a sporthoz és egészséghez fűződő viszonyáról, a további tervekről kérdeztük Székely-Szabó Mónika üzletvezetőt.

– Hogyan került kapcsolatba a sporttal, illetve az orosházi kézilabdás fiúkkal?
– Alkalmazottként dolgoztam ebben az üzletben, itt ismerkedtem meg a kézilabdával, a kézilabdázókkal. Nagyon szimpatikusak voltak a fiúk, akiknek törzshelye ez a kávézó.

aaa

Törzshelyük előtt pózolnak a kézilabdás fiúk (Fotó: Vági Kata)

– Néhány méterre vagyunk a sportcsarnoktól, de játékosainkat bizonyára nem csupán a földrajzi közelség vonzotta ide…
– Úgy gondolom, egy kicsivel több pluszt kapnak, mint máshol. Nagyon figyelek arra, hogy maximálisan ki legyenek szolgálva, tökéletes terméket tegyünk eléjük, ami a kedves, figyelmes kiszolgálással is párosul. Természetesen ezt a kiemelt figyelmet nem csak a sportolók, hanem minden vendégünk megkapja.

– Hogyan született meg az együttműködés gondolata?
– Mindenféleképpen szeretném támogatni a sportot, mert ha a sportot támogatjuk, a jövő és az egészség mellett döntünk. Magam is rendszeresen sportolok és két és fél éves kisfiamat is az egészséges életmódra, a sport szeretetére nevelem, szeretném, ha ez a szemlélet minden fiatal számára fontos lenne.

aaa

Székely-Szabó Mónika üzletvezető kedvezménykártyát nyújtott át Vajer Tamás klubelnöknek és a játékosoknak (Fotó: Vági Kata)

– A kávén és csokoládén kívül még mit kínálnak a betérő vendégeknek?
– Fő profilunkat a prémium kategóriás csokoládék képezik, amit prémium kategóriás italok választéka egészít ki. Éppen a kézilabdás fiúk kapcsán született meg a gondolat, hogy ne csak a szomjukat, de az éhségüket is csillapítsuk, így a közelmúltban grillezett szendvicseket is beemeltünk a kínálatunkba, amelyek frissek, gyorsan elkészülnek, azonnal fogyaszthatóak. Minden téren próbálunk rugalmasan viszonyulni a vendégek igényeihez.

– Milyen terveik vannak a jövőre nézve?
– Barista végzettségemnek köszönhetően kávéink minősége, kinézete és felszolgálása terén továbbra is a maximumot szeretnénk nyújtani. Szolgáltatásainkat tovább fogjuk bővíteni a Bortársaság prémium termékeivel, illetve ha valaki megéhezik, szendvicseinkkel is tudja csillapítani éhségét. A későbbiekben is komoly hangsúlyt fektetünk a diabetikus és cukormentes ételekre, ételkiegészítőkre, ízesítőkre, hogy azoknak se kelljen lemondaniuk a „bűnös élvezetekről”, akik érzékenyek ezekre az ételekre.

Tehát akár munkába siet, akár háztartást vezet, akár csak valami apró örömre vágyik a nehéz hétköznapokban, szeretettel várja a CsokoLÁDA csapata!

(x)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.