NB I ifi: győzelem jó játékkal

ball_99Háromgólos sikert ért el a péntek délutáni rangadón NB I-es ifjúsági csapatunk a Csurgó együttese ellen, Buday Dániel edző szerint a védelem kifejezetten jól működött.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Csurgói KK 29-26 (16-12)

NB I-es bajnoki férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Répás, Sebők. Orosháza: Majdán – Zalai 2, Sütő 4, Zvolenszki 4, Bella 4, Novák 11, Blaskó. Csere: Wágner, Simon 2, Kristofóri, Szigetvári, Németh, Kiss Axel 2, Szabó, Andrikó. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 6, ill. 0 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 8/6.

Fontos mérkőzés várt péntek délután hazai közönség előtt ifjúsági együttesünkre, érkezett a Csurgó, mely csapattól idegenben vereséget szenvedetek a srácok, így mindenképp a visszavágás reményében léptek pályára.

Biztos játékot mutattak a mieink az első percektől, a félidő közepén 7-4-re, a 20. percben 11-7-re vittek, és tartották is ezt a 3-4 gólos különbséget, egészen a szünetig.

A második játékrészt két gyors góllal indították Buday Dániel legényei, a 36. percben már 21-13 állt az eredményjelzőn. Végig kezükben tartották az irányítást az orosháziak, a hazai pihenőkkel és cserékkel tudott közelebb kerülni a végére a csurgói gárda, és tette némileg szorosabbá a végjátékot.

Az orosházi csapat megérdemelt győzelmet könyvelhetett el ezen a délutánon, jó játékot mutatva.

Buday Dániel edző: – Fontos rangadó volt, amit komolyan vettek a srácok. A védelem kimagaslóan teljesített, Majdán pedig a kapuban tett extrát hozzá. Gratulálok a csapatomnak, jól küzdöttek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.