Üveg-Világ Sportnap – harmadszor

sportnap_smA játéké és a vidámságé volt a főszerep szerdán a Gyopár Sportcentrumban, mindez természetesen sportos versengés formájába öntve. Egyesületünk támogatója, az Üveg-Világ Kft. harmadik alkalommal szervezte meg a sportnapot felnőtt együttesünk tagjai számára.

Első alkalommal Harsányi Viktor, másodszor pedig Herjeczki Balázs hódította el az elsőséget a több sportágat felölelő viadalban. Idén négy területen: asztaliteniszben, teniszben, dartsban és bowlingban mérhették össze tudásukat játékosaink. Mindezek mellett – versenyen kívül – természetesen a biliárd, a fallabda és a vízibicikli is remek szórakozást nyújtott a fiúknak.

Ez évben a következő sportági elsőségek születtek:
Darts: Berta Gábor
Asztalitenisz: Varsandán Áron
Tenisz: Marko Knezevic
Bowling: Németh László

A négy győztes a versengés zárásaként fergeteges táncpárbajban döntötte el az abszolút elsőséget. A szórakozató produkciók végeztével Varsandán Áron bizonyult a legjobbnak, így ő lett a 2016. év bajnoka.

Kéri László főszervező és az idei bajnok, Varsandán Áron

Kéri László főszervező és az idei bajnok, Varsandán Áron

Természetesen a finom falatok sem hiányozhattak az aktiv kikapcsolódást és csapatösszetartást szolgáló rendezvényről, Vajer Tamás elnök ismét nagy sikerű bográcsost alkotott a délutánra alaposan megéhező társaság legnagyobb örömére.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.